علت خاموش شدن ماشین در 9 حالت مختلف

آیا تا به حال در حین رانندگی با خودرویتان ناگهان خاموش شدن آن را تجربه کرده‌اید؟ این وضعیت نه تنها می‌تواند تجربه‌ای ناامیدکننده باشد، بلکه ممکن است خطرات جدی را نیز به همراه داشته باشد. درک دلایل خاموش شدن خودرو در سرعت‌های پایین نه تنها به شما کمک می‌کند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنید، بلکه می‌تواند به بهبود عملکرد و عمر مفید وسیله نقلیه‌تان نیز کمک کند. در این مقاله، به بررسی علل مختلف خاموش شدن خودرو و راهکارهای مؤثر برای شناسایی و رفع این مشکلات خواهیم پرداخت تا تجربه رانندگی شما ایمن‌تر و لذت‌بخش‌تر شود.

علت خاموش شدن ماشین بعد از استارت زدن

خاموش شدن ماشین بعد از استارت یکی از دلایل شایعی است که شاید هر راننده‌ای با آن برخورد کند. این اتفاق ممکن است به چند دلیل رخ دهد که با شناخت آن‌ها، می‌توانید در مواقع ضروری به صورت موقتی مشکل را حل کنید. یکی از مواقع خاموش شدن ماشین بعد از استارت در هوای سرد است. این مورد به چند عامل بستگی دارد: 

  • عملکرد نادرست مبدل گشتاور مبدل گشتاور در ماشین‌هایی که گیربکس آن‌ها اتوماتیک است، نقش کلاچ دستی را ایفا می‌کند و وظیفه انتقال قدرت را برعهده دارد. در صورتی که مبدل گشتاور شکسته و یا سطح انتقال مایعات کم شود، کار مبدل دچار اختلال می‌شود. به همین دلیل نمی‌تواند قدرت را در سرعت‌های پایین و از جمله هنگام استارت زدن خودرو حفظ کند. همه این عوامل در نهایت به خاموش شدن ماشین پس از استارت ختم می‌شود.
  • خراب بودن پمپ سوخت را می توان دلیل خاموش شدن ماشین بعد از استارت دانست، خراب بودن پمپ سوخت است. پمپ سوخت وسیله‌ای است که مسئولیت انتقال سوخت از مخزن به موتور اتومبیل را برعهده دارد. زمانی که پمپ سوخت خراب باشد، فشار سوخت هم کم می‌شود و جریان سوخت به شکل ناقص به موتور ماشین می‌رسد. انتقال نامناسب سوخت در سرعت‌های بالا معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما زمانی که سرعت و دور موتور پایین است، به‌ویژه هنگام استارت زدن، باعث خاموش شدن ماشین می‌شود. چیزی که باعث سوخت نامناسب خودرو می‌شود، پمپ سوخت خراب و انژکتورهای سوخت هستند. انژکتور سوخت مسئول انتقال سوخت است. اما به مرور زمان کثیف یا مسدود می‌شود و جریان انتقال سوخت را با نقص روبه‌رو می‌کند.
  • حسگر اکسیژن خودرو سنسورهای اکسیژن در ماشین، میزان اکسیژن وارد شده به جریان سوخت را افزایش می‌دهد و مسئول تنظیم میزان نسبت هوا و سوخت است. هر زمانی که اکسیژن ورودی به سوخت کم یا زیاد باشد، در هنگام استارت زدن و در سرعت پایین، ماشین را دچار مشکل و با خاموش شدن روبه‌رو می‌کند. به این شکل که خودرو هنگام روشن شدن دچار خام‌سوزی شده و موتور خاموش می‌شود.
  • خراب بودن باتری یا سیم‌کشی‌های خودرو خرابی باتری یا مشکل در سیم‌کشی ماشین، باعث خاموشی خودرو بعد از استارت می‌شود. چنانجه سیم‌ها اتصالی داشته باشند و یا دچار خوردگی شوند، توان باتری را کاهش می‌دهد. به این ترتیب اگر استارت بزنید، خودرو نیروی لازم برای روشن شدن را ندارد.
  • خرابی سوییچ اینرسی (قطع‌کن بنزین) سوییچ اینرسی وسیله‌ای در خودرو است که با ضربه شدید و محکم فعال می‌شود. این کلید به منظور جلوگیری از آتش‌سوزی ماشین هنگام تصادف‌های شدید تعبیه شده است. زمانی که این سوییچ به هر دلیلی فعال شود، جریان بنزین در خودرو قطع شده و به محض استارت زدن، ماشین شما خاموش می‌شود.
  • خالی بودن باک بنزین خودرو برای حرکت به سوخت، احتراق و تراکم نیاز دارد. بنابراین هر زمانی که باک بنزین شما خالی باشد، خودرو به هیچ عنوان روشن نمی‌شود. این مساله، ارزان‌ترین و بی‌دردسرترین دلیل خاموش شدن خودرو پس از استارت است.
  • خراب بودن سوپاپ‌ها تنش‌های حرارتی و مکانیکی زیاد و مکرری که در خودرو رخ می‌دهد، باعث خرابی سوپاپ‌ها می‌شود. سوپاپ‌ها نیز مانند هر قطعه دیگری در ماشین، دچار فرسودگی می‌شوند. اما گاهی خوردگی سوپاپ‌ها باعث خرابی زودهنگام آن خواهد شد. زمانی که سوپاپ خودرو با مشکل و نقص روبه‌رو باشد، خودرو شما پس از استارت زدن، خصوصا در صبح‌های سرد، روشن نخواهد شد.
  • خراب بودن سنسور فشار هوا خرابی سنسور فشار هوا باعث می‌شود که ECU میزان هوای ورودی را به خوبی تشخیص ندهد. در نتیجه مخلوط درستی نیز از هوا و سوخت در محفظه احتراق به‌وجود نمی‌آید. با خراب شدن سنسور هوا، سوخت به میزان کافی به موتور پاشیده نمی‌شود و خاموش شدن ماشین را بعد از استارت به دنبال دارد.

در بلاگ مستریدکی بیشتر بخوانید: برق دزدی ماشین


علت خاموش شدن ماشین بعد از گاز دادن

رانندگان معمولا از خاموش شدن ماشین خود بعد از فشار آوردن روی پدال گاز شکایت می‌کنند. این اتفاق را می‌توان با بررسی چند مورد، علت‌یابی و نقص موجود را برطرف کرد. از مهم‌ترین دلایل خاموش شدن خودرو بعد از استارت، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خرابی در سنسور دریچه گاز اولین علت خاموش شدن ماشین بعد از گاز دادن، خرابی در سنسور دریچه گاز است. این مشکل باعث می‌شود که اتصال میان گاز و موتور ایجاد نشده و خودرو درجا خاموش شود.
  • مشکل در بنزین رسانی هر گونه مشکل در رساندن بنزین از طریق پمپ به موتور، علت خاموش شدن خودرو بعد از گاز دادن یا استارت زدن است. بنابراین اگر با این مورد روبه‌رو شدید، بهتر است پمپ بنزین خودرو را بررسی و عیب آن را برطرف کنید.
  • قطعی بخش منفی دریچه گاز قطع شدن بخش منفی دریچه گاز، باعث خاموشی خودرو پس از گاز دادن می‌شود. برای رفع این مشکل باید مسیر آن را تا ECU کنترل کنید.

علت خاموش شدن ماشین هنگام برداشتن پا از روی گاز

علت خاموش شدن ماشین هنگام برداشتن پا از روی  گاز می‌تواند به موارد گوناگونی مرتبط باشد. یکی از علل رایج این مشکل، نقص در سیستم سوخت‌رسانی است که ممکن است به دلیل کثیفی فیلتر سوخت، مشکل در پمپ سوخت یا خرابی انژکتورها باشد. همچنین، مشکلات مربوط به سیستم جرقه‌زنی، مانند خرابی شمع‌ها یا کویل‌های جرقه، می‌تواند باعث خاموش شدن موتور شود. در برخی موارد، مشکلات الکتریکی مانند نقص در سنسورهای موتور یا سیستم کنترل الکترونیکی نیز می‌تواند به این مشکل دامن بزند. در نهایت، تنظیمات نادرست در سیستم هوای ورودی یا مشکلات مکانیکی در موتور نیز می‌توانند عامل خاموش شدن ناگهانی خودرو باشند.

علت خاموش شدن خودرو در سرعت کم

خاموش شدن خودرو در سرعت کم می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. برخی از علل رایج شامل موارد زیر هستند:

  1. مشکلات سوخت: اگر پمپ سوخت یا فیلتر سوخت دچار مشکل شده باشد، ممکن است سوخت به درستی به موتور نرسد و باعث خاموش شدن خودرو شود.

  2. مشکلات الکتریکی: خرابی در سیستم برق خودرو، مانند باتری، دینام یا سیستم جرقه‌زنی، می‌تواند باعث خاموش شدن خودرو شود.

  3. مشکلات موتور: مشکلاتی مانند خرابی سنسورهای موتور، سیستم تزریق سوخت یا سیستم تهویه می‌تواند باعث خاموش شدن خودرو در سرعت‌های پایین شود.

  4. مشکلات گیربکس: اگر گیربکس به درستی کار نکند، ممکن است خودرو در هنگام کاهش سرعت خاموش شود.

  5. نقص در سیستم تهویه: اگر سیستم تهویه موتور به درستی کار نکند، ممکن است دما به حدی برسد که موتور خاموش شود.

 ماشین در دور آرام به چه علتی خاموش می‌شود؟

علت خاموش شدن ماشین در دور آرام هم از چند عامل گوناگون ناشی می‌شود که دانستن آن‌ها کمک بزرگی به رفع عیب و خرابی خودرو می‌کند. مهم‌ترین عامل خاموش شدن خودرو در دور آرام، خراب بودن پمپ سوخت است. پمپ سوخت، سوخت مورد نظر خودرو را از مخزن به موتور انتقال می‌دهد. در صورت خرابی پمپ سوخت، سوخت به شکل ناقص به موتور می‌رسد. این عامل باعث می‌شود، زمانی که اتومبیل در دور آرام است، به طور ناگهانی خاموش شود. ایراد در عملکرد گشتاور نیز باعث می‌شود، خوردهای با گیربکس اتوماتیک در دور آرام به صورت ناگهانی خاموش شوند. در صورت ایجاد نقص در گشتاور، سطح انتقال مایعات به درون مبدل کاهش یافته و در نتیجه نمی‌تواند در دور آرام و سرعت‌های پایین قدرت را حفظ کند. در نتیجه با خاموشی خودرو روبه‌رو می‌شوید.  


خرید اینترنتی قفل رینگ چرخ جلو از فروشگاه مستر یدکی


علت خاموش شدن ماشین در حال حرکت

بسیاری از دلایل خاموش شدن ماشین در موقعیت‌های گوناگون مشترک هستند. اما آگاهی درباره هر یک از آن‌ها، می‌تواند شما را برای عملکرد بهتر در مواجهه با خاموش شدن ناگهانی ماشین کمک کند. از مهم‌ترین دلایل خاموش شدن ماشین اتومات در حرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سوختن پمپ بنزین اولین و مهم‌ترین دلیل خاموشی خودرو در حال حرکت، سوختن و خرابی پمپ بنزین است. در این حالت سوخت به طور کامل به موتور نمی‌رسد و خاموش شدن خودرو را به دنبال دارد.
  • وجود مشکل در جعبه فیوز ماشین برق در همه خودروها، نقش اساسی را در محترق کردن مخلوط هوا و سوخت بازی می‌کند. کوچک‌ترین ایراد یا اتصال در جعبه فیوز ماشین، می‌تواند خودرو در حال حرکت را متوقف کند. بنابراین بهتر است در مواجهه با این عامل، سیستم جعبه فیوز ماشین را بررسی کنید.
  • ایراد در برق‌رسانی، مشکل در سیستم برق‌رسانی و باتری خودرو عامل دیگریست که ماشین در حال حرکت را خاموش می‌کند. برق ماشین از طریق کویل به شمع‌ها منتقل می‌شود و پس از ایجاد احتراق، موتور به حرکت در می‌آید. هر نوع سولفاته کردن، خوردگی، شکستگی و ... در کویل، سیستم برق‌رسانی را دچار ضعف و خودرو در حال حرکت را خاموش می‌کند.
  • خرابی رله دوبل رله دوبل نیز قطعه دیگری است که برق‌رسانی به خودرو را انجام می‌دهد و دستور کار خود را از ECU دریافت می‌کند. برق‌رسانی به پمپ بنزین، کویل دوبل، انژکتورها، ECU، المنت، گرمکن دریچه گاز، شیر برقی کنستر و سنسور اکسیژن نیز برعهده رله دوبل است. به همین جهت خرابی این قطعه، باعث عدم برق‌رسانی به اجزای ماشین و خاموش شدن آن در حال حرکت می‌شود.  

علت خاموش شدن موتور در دور آرام

خاموش شدن موتور در دور آرام می‌تواند ناشی از چندین عامل مختلف باشد. یکی از دلایل رایج، عدم تنظیم صحیح دور آرام موتور است که ممکن است به دلیل خرابی سنسورهای مربوط به دور موتور یا مشکلات در سیستم کنترل الکترونیکی خودرو باشد. همچنین، کثیفی یا خرابی در سیستم سوخت‌رسانی، مانند فیلتر سوخت کثیف یا انژکتورهای معیوب، می‌تواند باعث کاهش فشار سوخت و در نتیجه خاموش شدن موتور در دور آرام شود. مشکلات مربوط به سیستم جرقه‌زنی، مانند شمع‌های فرسوده یا کویل‌های جرقه معیوب، نیز می‌توانند در این امر مؤثر باشند. علاوه بر این، نشت هوا در سیستم ورودی یا مشکلات مکانیکی در موتور نیز می‌تواند به خاموش شدن ناگهانی موتور در حالت دور آرام منجر شود.

علت خاموش شدن ماشین در نیم کلاچ

خاموش شدن ماشین در نیم کلاچ معمولاً به دلیل عدم هماهنگی مناسب بین پدال کلاچ و پدال گاز رخ می‌دهد. زمانی که راننده در حال حرکت است و پدال کلاچ را به طور جزئی فشار می‌دهد، اگر دور موتور به اندازه کافی بالا نباشد یا راننده به درستی پدال گاز را فشار ندهد، موتور ممکن است به دلیل کاهش ناگهانی دور موتور خاموش شود. همچنین، مشکلاتی مانند کثیفی یا خرابی در سیستم سوخت‌رسانی، نقص در سنسورهای موتور، یا ایرادات در سیستم جرقه‌زنی می‌توانند به این مشکل دامن بزنند. علاوه بر این، فرسودگی یا تنظیم نادرست کلاچ نیز می‌تواند باعث ایجاد اختلال در انتقال قدرت و در نتیجه خاموش شدن خودرو در حالت نیم کلاچ شود. به همین دلیل، توجه به تکنیک‌های رانندگی و بررسی وضعیت فنی خودرو اهمیت زیادی دارد.

علت خاموش شدن ماشین در سربالایی

خاموش شدن ماشین در سر بالایی تجربه سخت و گاهی ترسناک به‌ویژه برای رانندگان تازه‌کار است. برای جلوگیری از خاموش شدن ماشین در سربالایی، بهتر است خرابی قطعاتی را که در خاموش شدن ماشین موثر هستند، برطرف کنید.

  • ضعف یا خرابی پمپ بنزین ضعیف بودن یا خرابی پمپ بنزین مهم‌ترین عامل گاز نخوردن و خاموش شدن خودرو در سربالایی است. علاوه‌بر این، کثیف بودن بیش از حد صافی بنزین نیز می‌تواند ماشین را در سربالایی متوقف کند. بنابراین بهتر است هر چند مدت یکبار، صافی بنزین و پمپ بنزین خودرو را بررسی کرده از سالم بودن آن‌ها مطمئن شوید.
  • خرابی در فیلتر هوا فیلتر هوا نقش بسیار مهمی را در انتقال هوای ورودی به موتور خودرو ایفا می‌کند. اگر فیلتر هوا به هر دلیلی، مانند کثیفی و ... خراب شود، ماشین شما را در سربالایی متوقف می‌کند.
  • تمام شدن یا عدم کیفیت روغن موتور روغن موتور از جمله عوامل مهمی به شمار می‌رود که در کارکرد درست موتور و حرکت خودرو نقش اساسی دارد. زمانی که سطح روغن موتور کاهش می‌یابد و یا روغن موتور خودرو شما کیفیت مورد نیاز را ندارد، خودرو با اختلال حرکت در سربالایی و در اصلاح گاز نخوردن مواجه می‌شود. بنابراین بهتر است هر چند وقت یکبار روغن موتور را تعویض کرده و روغن‌های با کیفیت بالا را جایگزین آن کنید.
  • کثیف بودن انژکتور، انژکتور از جمله قطعات مهم در کارکرد صحیح اتومبیل است که در طول زمان کثیف می‌شود. کثیف بودن انژکتور باعث ضعف عملکرد خودرو، گاز نخوردن و در نتیجه خاموشی ماشین می‌شود. به همین جهت بهتر است انژکتور خودرو را به صورت حرفه‌ای و توسط یک مکانیک متخصص بشویید.
  • خراب بودن سنسور گاز سنسور گاز از جمله قطعاتی است که حرکت خودرو را تامین می‌کند. بنابراین کوچک‌ترین خرابی و نقص در آن باعث خاموش شدن خودرو در سربالایی‌ها می‌شود.
  • معیوب بودن دیسک و صفحه دیسک و صفحه خودرو مانند بسیاری از قطعات دیگر ماشین، دارای عمر مفید و مشخصی هستند. معیوب بودن و تمام شدن دیسک و صفحه ماشین باعث خاموش شدن خودرو در سربالایی می‌شود.
  • اشکال در کمپرس سرسیلندر کمپرس سرسیلندر از جمله عوامل تاثیرگذار بر عملکرد سوپاپ‌ها و رینگ‌هاست. اشکال در کمپرس سرسیلندر به نقص عملکرد سوپاپ و رینگ خودرو منجر می‌شود و در نتیجه اتومبیل شما را در سربالایی خاموش می‌کند.

خرید روغن موتور خودرو از سایت مستریدکی


علت خاموش شدن ماشین در دنده عقب

دنده عقب گرفتن کار‌ چندان راحتی نیست و باید با دقت و تمرکز انجام شود. اما آنچه که این کار را دشوار می‌کند، خاموش شدن ماشین در دنده عقب است. اگر با این مساله روبه‌رو شدید، باید بدانید که مشکل از کدام قسمت خودرو است. مهم‌ترین دلایل خاموش شدن خودرو هنگام دنده عقب گرفتن، موارد زیر هستند:

  • خرابی سوییچ اینرسی (قطع کن بنزین)، به‌ویژه هنگام افتادن در دست‌انداز و یا چاله مهم‌ترین علت خاموش شدن ماشین هنگام دنده‌ عقب گرفتن است.
  • شل شدن کانکتور برق اصلی زیر داشبورد می‌تواند به خاموش شدن خودرو هنگام دنده عقب گرفتن منجر شود. این اتفاق خصوصا هنگام نصب دزدگیر و بی‌توجهی نصاب‌ها رخ می‌دهد.
  • اشکال در کانتکتور پمپ بنزین داخل باک
  • مشکل در سوکت بنزین داخل کاپوت ماشین
  • ایراد در سنسور اکسیژن
  • کثیف بودن یا وجود مشکل در استپر موتور که معمولا با کاهش سرعت و یا افزایش شتاب ماشین رخ می‌دهد.
  • ایراد در اتصال باتری
  • پاره شدن تسمه دینام و یا ایجاد اختلال در هرزگرد دینام
  • سوختن یا مسدود شدن پمپ بنزین خودرو
  • اشکال در کارکرد ECU

بررسی قیمت تسمه دینام انواع خودرو در مستریدکی


علت خاموش شدن ماشین هنگام کولر گرفتن

گرم شدن هوا و رسیدن فصل تابستان، زمان روشن کردن کولر است و بیشترین مشکل رانندگان هنگام روشن کردن کولر و خاموشی خودرو در این فصل ایجاد می‌شود. علت خاموش شدن ماشین را در هنگام کولر گرفتن می‌توانیم در دو عامل مهم بررسی کنیم:

  • مشکل در استپر وظیفه استپر فرستادن هوای بیشتر به داخل موتور در هنگام ساسات یا کولر گرفتن است. اگر استپر به هر دلیلی خراب شود، میزای هوای ورودی به موتور کاهش می‌یابد. در نتیجه به موتور فشار وارد شده و ماشین متوقف می‌شود.
  • سنسور فشار هوای منیفولد این سنسور میزان هوای ورودی، جرم هوای ورودی و دمای هوای ورودی به داخل منیفولد را می‌سنجد. در حالتی که سنسور هوای منیفولد خراب شود، میزان، جرم و دمای هوا به درستی وارد نمی‌شود و عامل مهم خاموش شدن ماشین در هنگام کولر گرفتن است.  

علت خاموش شدن ماشین در حالت درجا چیست؟

علت خاموش شدن ماشین در حالت درجا نیز می تواند به عوامل متعددی ارتباط داشته باشد. در ادامه، به رایجترین آنها اشاره خواهیم کرد:

  • خودروهای دنده اتوماتیک، دارای قطعه‌ای به نام مبدل گشتاور هستند. چنانچه خطوط انتقال قدرت ایراد پیدا کنند، خودرو نیز در حالت درجا خاموش خواهد شد. بنابراین اگر مبدل گشتاور دچار خوردگی، شکستگی و ایراد شود، ماشین نیز در حالت درجا خاموش خواهد شد.
  • کثیف بودن فیلتر سوخت نیز از دیگر عوامل اموش شدن ماشین در حالت درجا است. بنابراین یا باید فلتر سوخت خودرو را تعویض کرده و یا با تمیز کردن آن مشکل را حل کنید.
  • کثیف بودن انژکتور باعث می‌شود که یا پاشش سوخت انجام نگیرد یا به شکل ناقصی انجام شود. سعی کنید که برای جلوگیری از خاموش شدن ماشین در حالت درجا، به طور مرتب انژکتو خودرو را به کمک یک فرد متخصص شست‌وشو دهید.
  • خرابی سنسور هوا باعث انتقال اطلاعات غلط به سیستم ECU و در نتیجه خاموش شدن خودرو در حالت درجا می‌شود.
  • خراب بودن سیستم برق‌رسانی و سیم‌کشی خودرو، موجب ناقص رسیدن برق به خودرو خاموش شدن اتومبیل در حالت درجا می‌شود.

در بلاگ مستریدکی بیشتر بخوانید: علت روشن شدن چراغ چک


سخن آخر

در پایان، شناخت و درک علل خاموش شدن خودرو نه تنها به شما کمک می‌کند تا از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری کنید، بلکه می‌تواند به بهبود تجربه رانندگی و افزایش ایمنی شما نیز منجر شود. با توجه به اینکه خودروها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی حمل و نقل در زندگی روزمره ما نقش دارند، توجه به نگهداری و بررسی منظم آن‌ها امری ضروری است. با پیگیری نشانه‌های هشداردهنده و انجام تعمیرات به موقع، می‌توانید از خاموش شدن ناگهانی خودرو جلوگیری کرده و از سفرهای خود لذت بیشتری ببرید. به یاد داشته باشید که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و آگاهی از این مسائل می‌تواند به شما در حفظ سلامت و کارایی وسیله نقلیه‌تان کمک کند.

همچنین بخوانید
خودروها وسایل حمل و نقلی مهم و پر کاربردی هستند. امروزه انواع تجهیزات برای عملکرد بهتر اتومبیل‌ ها طراحی شده که یکی از آن‌ ها مکمل سوخت و اکتان بوستر است.خیلی از کاربران هنگام آشنایی با این دو محصول گمان می‌ کنند که هر دو آن‌ ها یکی هستند. در حالی که این دو شاید در یک دسته محصول قرار گیرند، ولی از نظر ویژگی، مشخصات فنی، کاربرد و هدف استفاده تفاوت‌ های بسیاری دارند. به همین دلیل در ادامه به بررسی تفاوت اکتان بوستر و مکمل سوخت می‌ پردازیم.
مکمل سوخت یکی از راهکارهای هوشمندانه برای بهبود عملکرد موتور و افزایش استفاده از سوخت است. این محصول با افزودن مواد خاص به بنزین یا گازوئیل، به بهبود کارکرد موتور، کاهش رسوبات مضر در موتور و حتی افزایش طول عمر خودرو کمک می‌ کند. در دنیایی که بهینه‌ سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌ ها اهمیت زیادی پیدا کرده، مکمل‌ های سوخت به عنوان یک انتخاب کاربردی برای بسیاری از رانندگان و علاقه‌ مندان به خودرو مطرح شده‌ اند.
بوی بنزین داخل ماشین یکی از مسائلی است که ممکن است برای هر راننده‌‌ ها ناخوشایند و نگران‌ کننده باشد. این بو نه تنها به دلیل آزاردهنده بودنش، بلکه به‌عنوان نشانه‌ ای از مشکلات جدی در سیستم سوخت‌ رسانی یا اجزای دیگر خودرو می‌ تواند حائز اهمیت باشد. وجود بوی بنزین ممکن است ناشی از نشتی‌ های خطرناک، خرابی در سیستم تبخیری، یا نقص در انژکتورها و کاتالیزور باشد. این مشکلات نه تنها سلامت سرنشینان را تهدید می‌ کند، بلکه می‌ تواند به مشکلات فنی جدی‌ تر و حتی خطر آتش‌ سوزی منجر شود.
پاره شدن تسمه تایم یکی از رایج‌ ترین مشکلات برای خودروها تلقی شده که دلایل زیادی دارد. شما با توجه به برخی نشانه‌ ها در عملکرد و سیستم خودرو می‌ توانید با ایجاد مشکل برای تسمه تایم آن پی ببرید. برخی از این نشانه‌ ها عبارتند از نشت کردن روغن از بخش جلویی ماشین، بیشتر شدن دور موتور به صورت غیرطبیعی یا حتی از کار افتادن آن، ایجاد مشکل در استارت زدن و یا روشن شدن چراغ چشمک زن در خودرو که هر کدام می‌ تواند دلایل متنوعی داشته باشد

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
رضا پورسلطان
ارسال شده در : پنجشنبه 10 آبان 1403

با سلام من پراید sx 131 مدل ۹۰ دارم نیمه شبی هنگام بارندگی شدید در جاده بیرون شهر رانندگی میکردم سرعت ماشین حدود ۵۰ الا ۶۰ کیلومتر در ساعت بود ناگهان هنگام رانندگی تاریکی و دید کم جاده بدون اینکه متوجه سطح اب در جاده باشم با همان سرعت معمول حرکتی که داشتم برخورد کردم به مقدار مسافتی از جاده که دچار اختلاف سطح شده بود و عمیقتر حدود ۱۰ سانتیمتر ابگرفتگی سطحی داشت و ناگهان به علت سرعت ب خورد لاستیک چرخهای ماشین باعث شد هنگام حرکت در ان عمق کم ، آب بسیار شدیدی به دور و اطراف و زیر ماشین پرتاب شود که کلا آب به تمام سطوح زیرین وکف ماشین پاشیده شود و طی حدود ۲۰ متر مسافت وخروج از آبگرفتگی , موتور ماشین ناگهان خاموش شد و فقط توانستم ماشین رو به کنار جاده هدایت کنم و بایستم، و بعد از ۵الا۶ دقیقه که گذاشتم موتور آرام گرفته و و از حالت شوک خارج گردد، پس از آن استارت زدم موتور روشن نشدو پس از چندین دقیقه صبرکردم دو بار ه استارت زدم اینبار موتور روشن شد ولی بعد چند ثانیه آهسته خاموش شد بعد از چندبار تکرار و استارت زدن متاسفانه روشن میشداما چند ثانیه بعد خاموش می‌گردید و با تلاشهای زیاد و کمک بعضی عبور کننده ها و تلاش بیفایده مجبور شدم اتومبیل را بسته وقفل نموده و رها کنم و با وسیله عبوری به منزل رفتم تا فردا با کمک تعمیر کار رفتم‌و خوشبختانه بدون نیاز به تعمیر کار موتور با تک استارت روشن شد و برگشتیم به شهر ،فقط خواستم بگویم که یکی از علتهای خاموش شدن و روشن نشدن خودرو ، بر خورد آب و رطوبت به قسمت‌های برقی خودرو میباشد که این مواقع فقط باید چندین ساعت خودرو را به همان حالت خاموش رها کرده تا نقاط و اتصالات برقی که بعلت رسیدن رطوبت موجب خاموش شدن خودرو شده خشک شود وتوصیه اینکه این مواقع زیاد به قطعات برقی و غیره دست نزدن بهترین روش است که خرج و مخارج اضافه روی دستمان نگذارد .

واتساپ